Zoek
Sluit dit zoekvak.

Traceability

Alle KRINNER schroeffunderingscomponenten zijn voorzien van een uniek registratienummer waarin alle productspecificaties en kwaliteitskenmerken zijn geborgd.

Hiermee levert KRINNER altijd een constante en stabiele kwaliteit – in onze beleving een absolute must.

Corrosiebestendigheid

De KRINNER schroeffundamenten c.q. componenten zijn thermisch verzinkt conform DIN EN ISO 1461:2009-10.

De zinklaagdikte van de schroeffundamenten uit het standaard leveringsprogamma [buiswand 2,6- 3,6 mm] varieert van 50 – 70µm [micron].

De statisch gerekende componenten uit het standaard leveringsprogramma hebben een zinklaagdikte van ca. 100µm [micron] in- en uitwendig hetgeen garant staat voor een zeer lange levensduur. Een onafhankelijk extern bureau uit Stuttgart heeft de corrosiebestendigheid getest in verschillende bodemstructuren en de resultaten ervan samengevat in een speciaal testrapport (“Gutachten Korrosionsschutz”). In de statische berekening is rekening gehouden met 1,5 mm roestvorming m.b.t. de buiswand en 3 mm m.b.t. de schroefdraad. Dit komt overeen met een levensduur van ca. 100 jaar – bepalend in deze is de chemische samenstelling van de bodemstructuur op de montagelocatie.

Digitale indraaimomentregistratie

Tijdens de hydraulische montage wordt het product referentienummer alsmede het indraaimoment digitaal geregistreerd en via de Cloud bij PNL opgeslagen.

Indien gewenst kunnen de meetgegevens aan de opdrachtgever ter beschikking worden gesteld zodat deze de waardes kan opslaan in zijn/haar digitaal archief.

KRINNER heeft op basis van vele uitgevoerde tests een relatie aangetoond tussen indraaimoment en lastopname waardoor tijdens montage al een relatief nauwkeurige indicatie wordt verkregen t.a.v. de axiale lasten die door het schroeffundament kan worden opgenomen.

Om echter de statische berekening van de constructeur veilig te stellen kunnen – indien gewenst of vereist – op de montagelocatie belastingtests worden uitgevoerd. Voorafgaand wordt de testprocedure – opgesteld door de Bundeswehr Universität München – met de constructeur c.q. opdrachtgever doorgenomen. Eventueel aanvullende testwensen kunnen door ons – indien technisch mogelijk – worden doorgevoerd 

Testopstelling voor het uitvoeren van druk-, trek- en/of horizontale belastingtests – de resultaten worden digitaal geregistreerd.

Tripod opstelling t.b.v. een trekbelastingtest. Met een laserunit wordt in een 9-tal testfases de zetting van het schroeffundament digitaal geregistreerd. 

De uiteindelijke zetting – nadat alle testfases zijn uitgevoerd – is bepalend of het schroeffundament uiteindelijk voldoet aan de eisen van de  constructeur.

Voordimensioneringsadvies

Op basis van een sondeerstaat i.c.m. de op te nemen designlasten [gecombineerde of alleen axiaal] – bepaald door de constructeur –  die per fundament en/of funderingspunt moeten worden opgenomen kunnen wij – kostenloos – in het voortraject een zgn. voordimensioneringsadvies verstrekken.

Om echter een vrij gericht advies te kunnen calculeren ontvangen wij graag onderstaande informatie:

  • Afmetingen / eigengewicht / tekening van het te funderen object;
  • Sondeergegevens van de montagelocatie;
  • Mogelijke statica gegevens, totale lastopname (rekenwaarde) of lastopname per funderingspunt;
  • NAW gegevens van de montagelocatie en de bereikbaarheid ervan;
  • Gewenste montagedatum.

Traceability

Alle KRINNER schroeffunderingscomponenten zijn voorzien van een uniek registratienummer waarin alle productspecificaties en kwaliteitskenmerken zijn geborgd.

Hiermee levert KRINNER altijd een constante en stabiele kwaliteit – in onze beleving een absolute must.

Chat openen
Beste bezoeker, stel gerust je vraag. Wij beantwoorden zo snel mogelijk.